Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Kőszeg.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Kőszeg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bécsikapu étterem

Bécsikapu étterem

A Kőszegre vezető kanyargós, dimbes-dombos utak nem csupán egy történelmi emlékekben, látnivalókban gazdag és erre méltán büszke középkori kisvárosba kalauzolják el a látogatót. Nem csupán ez vonzza és veszi rá évről-évre az embereket, családokat, hogy visszatérjenek friss alpesi levegőjű, macsaköves városunkba. Az itt élők barátságosságát, vendégszeretetét és közvetlenségét rögtön tapasztaló látogató hamar magáénak érzi a várost, amelynek szűk utcáin, hangulatos ódon fényű lámpásai alatt sétálva egy olyan helyre érkezünk a Jurisics-vár lábánál, ahol mindig tárt ajtók fogadnak bennünket, ahol finom ebédre, meleg vacsorára, lakomára, egy jó kupa borra invitál a házigazda. Ilyen hely a Bécsikapu Étterem, amelynek kellemes atmoszférája, korhű reneszánsz zenéje meghitt beszélgetések és fontos döntések színhelye, ahol néhány órára mindenki ínyenccé válhat!

Club Flash

Club Flash

Valamikor 2005 decemberében született meg a terv, hogy hozzunk létre egy igényes, exkluzív szórakozóhelyet Kőszegen. Az elgondolást hamarosan követték a konkrét tervek, majd 2006 év áprilisában elkezdtük az építkezést. Közben folyamatosan jöttek az újabb és újabb gondolatok, végül minden kikristályosodott, ennek az eredménye látható most. Hisszük, hogy van igény és kereslet Kőszegen is a minőségi szórakozásra, végre van egy hely, ahol mindenki jól érezheti magát. Ígérjük, hogy a magunk részéről mindent megteszünk vendégeink lehető legszínvonalasabb ellátásáért.

Kampits Családi Pince

Kampits Családi Pince

A Kampits Pince kis családi borászat a soproni (Kőszeg) történelmi borvidéken, két hektár területtel, két kiváló dűlőben: a Guba-hegyen és a Pogányok bejáratánál. Emberöltők szorgos munkája ez a kicsi birtok, amely nekünk sok munkát, ugyanakkor örömet és büszkeséget is szerez. A Kampits Családi Pincészet 1985-ban kezdte meg működését, akkor még csak 800 négyszögölön, majd folyamatos fejlesztéssel a mai csaknem 2 ha-ra bővítettük az Alpokalja lábánál a Soproni borvidékhez tartozó területünket. E páratlan természeti adottságokkal rendelkező vidéken szőlőműveléssel, borászkodással foglakozni gyönyörű feladat, de komoly felelősség is. Az évszázados hagyományok ápolása már kötelesség.

Kulacs Vendéglő

Kulacs Vendéglő

Kőszeg belvárosában, a XVIII. század végén épült, késő barokk lakóház földszintjén hangulatos kisvendéglőt talál az éhes, szomjas 'vándor'. Nemzedékeken keresztül, több mint száz éve áll a vendégek szolgálatára. A szakácsok a hagyományos és tájjellegű ételeken kívül készítenek könnyebb fogásokat is. Kínálunk mindenféle jót: halakat, vadakat, szárnyasokat, marha- és sertéshús étkeket, akár roston sütve is.

Tóth Pincészet

Tóth Pincészet

Új, hangulatos kóstolótermünkben és borozónkban 50 fő részére tudunk borbemutatókat, pálinka és pezsgőkóstolókat tartani. A megújult Rákóczi utca 6. szám alatti ház így már nem csak Rövidáruboltunknak és termelői borboltunknak ad otthont, hanem elegáns környezetben, a borhoz méltó módon tudjuk Önöknek bemutatni.

Tuti menü