Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalat képes leírás - Kőszeg.tlap.hu
részletek »

Vállalat - Kőszeg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Vállalat
Keresés
Találatok száma - 8 db
5th Gear

5th Gear

A 5th Gear Kft. tulajdonosai kőszegi magánszemélyek, akik a társaság tagjaiként főállásban intézik a cég ügyeit. A vállalkozás megalakulása óta minden évben pozitív eredménnyel zárt és árbevételét évről-évre jelentősen növelte. Az átlagos állományi létszám - a géppark fejlődését követve - szintén folyamatosan emelkedett és a 2000-es 2 főről, mára 6 főre nőtt. A dolgozók kőszegi illetőségűek, a tervekben továbbra is helyi munkaerő alkalmazása szerepel.

Astato

Astato

Az Astato cég 1979 - ben alakult meg Franciaországban sokévi folyamatos kutató - fejlesztő munkával és beruházással a szellőzéstechnikai rendszerek és összetevők területén. Magyarországi leányvállalata 1998-ban alakult Kőszegen. Kereskedelmi irodák találhatók továbbá Csehországban, Lengyelországban, Oroszországban, Portugáliában és Algériában. Az Astato a lakóépületek természetes szellőzőrendszerének és égéstermék elvezető rendszerének tervezője, gyártója és forgalmazója. Az Astato készülékek tervezésekor, kivitelezésekor a prak- tikusságra, természetvédelemre, energia- takarékosságra és 100%-os hatékony- ságra törekedtünk. Termékeink beépítésével megteremthető a lakók biztonsága, higiénijája és komfort érzete akár új családiház, társasház építésekor vagy régi lakóépületek szellőző rendszerének illetve kéményrendszerének felújításakor.

Buderus

Buderus

A Buderus név ma már sokak számára ismerősen hangzik a magyar piacon is. A Buderus-termékek titka a jól összehangolt fűtéstechnikai szabályozó rendszer. A Kőszegen 2005. májusában megnyílt Buderus Fűtéstechnika üzletünkben széleskörű gázkészülék - kínálattal állunk mind a lakossági, mind az ipari fogyasztók szolgálatára. Üzletünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy a környékünkön élő víz-, gáz- és központi fűtésszerelőket, valamint az egyéni fogyasztókat a legjobb minőségű fűtéstechnikai rendszerekkel, készülékekkel lássuk el.

Hajópadló

Hajópadló

Cégünk 1991 óta tevékenykedik sikeresen a hazai- és exportpiacon. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk célja hogy a lehető legtöbb helyre eljuttassuk az általunk forgalmazott termékeket. A hazai és külföldi piacra irányuló értékesítésünk a vásárlók egelégedésére történik. Bizonyára felkeresték már Önöket azzal a problémával, hogy házuk belső burkolatának borításához fából készült parkettát vásárolnának jó minőségben, elérhető áron. Üzletfilozófiánkat megtartva termékeink körét folyamatosan bővítettük és bővítjük, más építőanyagokkal. Az alapszempontunkat figyelembe véve, csak a jó minőséget szem elott tartva. Cégünk fő profilja: fából készült parketták, kiegészítőik és építőanyagok értékesítése. Az új telephelyünkön kulturált körülmények között, állandó jelleggel nagy árukészlet várja Önöket.

Metrikont

Metrikont

A Metrikont Kft. 1997. decemberében alakult azzal a céllal, hogy létrehozzon egy minőségi kötőelemekkel foglalkozó vállalkozást. Cégünk- partnereink igénye szerinti szabvány alapján gyártott kötőelemek forgalmazásával valamint speciális rajz alapján elkészített menetes alkatrészek kivitelezésével foglalkozik. Szakembereink az Ön feladataihoz leginkább illeszkedő megoldásokat ajánlják mintegy 50000 féle termékünk közül, hogy a versenyben mindig lépéselőnyben legyen. Forgalmazott és gyártatott termékeink mindegyike kereskedelmi minőségi bizonyítvánnyal, származási okmányokkal és gyártói azonosító jellel rendelkeznek.

Microweb Design

Microweb Design

Cégünk fő tevékenységi köre a mikrohullámú internet szolgáltatás, de mellette az alábbi tevékenységi körökben kulcsrakész kivitelezéssel is állunk rendelkezésére. Struktúrált ethernet és telefon hálózatok irodában, épületben és ipari környezetben Mikrohullámú összeköttetések az 5,4 GHz-es frekvenciatartományban, 30Mbps Full Duplex és 50Mbps Half Duplex sebességel

Pannon Heraldika

Pannon Heraldika

A Pannon Heraldika 2001. óta betéti társaságként, előtte 1995-től egyéni vállalkozásként működött, működik. A névválasztás nem véletlen, a heraldika, mint a címerek tudománya a kezdetektől áthatja tevékenységünket. Ez a legmarkánsabban a 2000-es Millenniumi évben jelentkezett, amikor a Millenniumi zászlók hivatalos készítőjének beszállítójaként és alvállalkozójaként 1000-nél több település zászlóját készítettük el.

Ra-Tox

Ra-Tox

A Ra-Tox Kártevőírtó Vállalkozás 1990-ben alakult egyéni vállalkozási formában. A szakmai és elméleti irányítást Benkó Aurél egészségügy gázmester végzi. A vállalkozás döntően Nyugat-Dunántúl területén folytatja a rovar-rágcsálóirtási szolgáltatást, Intézmények, cégek, Önkormányzatok, lakossági megrendelők részére. A kártevőirtás környezetkímélő vegyszerekkel a Haccp követelményeinek megfelelően történik. A rovarok és rágcsálók által okozott gazdasági károk rendkívül jelentősek lehetnek, de nem elhanyagolható a betegségterjesztő szerepük sem, ezért a rovarok és rágcsálók folyamatos irtásáról gondoskodni kell. Vállalkozásunk a legkorszerűbb irtószereket, speciális szerelvényeket, monitoring csapdákat helyez ki. Maximális biztonsággal végzi a rágcsáló mentesítést, rovarirtást. Tevékenységünket állandóan fejlesztjük, ennek eredményeként 1995-től a Henkel-Ecolab Kft-vel kötött együttműködés alapján ipari tisztító és fertőtlenítőszer forgalmazást is végzünk. Célunk hogy teljeskörű technológiát kínáljunk minden ügyfelünk számára, hiszen a tisztítási-fertőtlenítési tényezők legoptimálisabb beállításával lehet a leghatékonyabb munkát végezni. Ez pedig idő és pénzmegtakarítást, tehát partnereink elégedettségét jelenti. Ez a szemlélet vezérelt Webáruházunk kialakításánál is.

Tuti menü