Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatás képes leírás - Kőszeg.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatás - Kőszeg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Bolla Bútor

Bolla Bútor

Hegyhátszentjakab erősen átalakuló település. Írásos feljegyzés a község múltjáról nincs, de a szájhagyomány annál érdekesebb. Eszerint: a község lakóinak ősei régen a Pusztaszentmárton nevű községben éltek. A törökdúlás idején a falu teljesen elpusztult, mindössze 4-5 családnak sikerült elmenekülnie a Galambkuti árokba, innen vándoroltak tovább és a mai falu területén telepedtek le. Kevés holmijukat kosarakban cipelték, ezért kezdetben a falut Kosárházának nevezték. A szentgotthárdi csatában egy itteni Jakab nevű vitéz a harcokban kitüntette magát, jutalmul megkapta ezt a községet. A község mai neve tőle származik. Hogy így volt-e vagy sem, azt nem tudjuk biztosan, de a szájhagyomány, mely ezen a tájon mindig erősen élt, bizonyára megőrzött valamit a történelem nehéz időszakából. A ma itt élő családok közül a Lukács, Keszte, Herczeg, Szabó, Sóber nevűeket tartják a legrégebbieknek. A két világháború közötti időben a megművelhető területek jelentős része a Sigray grófok tulajdonában volt. Az emberek egy része cselédként dolgozott, az iparosok pedig vándorúton voltak. Művelődési otthona 1960-ban épült. Iskolája az 1900-as években egy tanerős volt, később két tanerős lett. Jelenleg az első 3 osztály működik itt, a többi tanuló a Körmenden felépült Körzeti bentlakásos Diákotthonban tanul. Postája 1982-ben épült.

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez!

Csiba Faipari Szolgáltató

Csiba Faipari Szolgáltató

A Csiba Kft.-t Csiba Béla (okleveles erdőmérnök és közgazdász) és neje alapították 1992-ben, kőszegi székhellyel. Kezdetben csak egész kis vállalkozásként működött. De amilyen kicsi volt, olyan gyorsan fejlődött, és amilyen maroknyi csapattal indult, olyan nagy szakmai kihívásokkal nézett szembe - sikerrel. A cég hamarosan építkezésbe fogott, és felépült a mostani székhely. A Csiba Kft. felismerte, hogy helyét a hazai piacvezető faipari szolgáltató cégek között csak folytonos megújulással, innovációval és szakmai profizmussal biztosíthatja. Mára már nem csupán faipari gépek értékesítésével foglalkozunk. Nem, mi megoldást kínálunk! Ügyfeleink a legtöbb esetben nem pusztán eszközt akarnak vásárolni, sokkal inkább egy problémára keresnek megoldást, és mi ebben segítünk nekik. Legyen szó technológiai tanácsadásról vagy finanszírozásról, a Csiba Kft. bármely esetben partner tud lenni, és ezt rengeteg referenciánk is alátámasztja. A jövőt a megbízhatóságban és a minőségben látjuk, és ezt az elmúlt 15 év stabil szakmai hátterére, bejáratott partnerkapcsolatainkra alapozzuk. Elérhetőséget, tisztán látást és korrektséget kínálunk, legyen szó a gépek minőségéről, finanszírozásról, gazdasági elemzésről... egyszóval bármiről.

Dekor Reklámstúdió

Dekor Reklámstúdió

Tevékenységünket 1997-ben kezdtük Kőszeg belvárosában -Grafikai munkák,logók tervezése -Reklámtáblák,bel- és kültéri feliratok készítése -Személy-,teher- autó és autóbuszmatricázás -Fényreklámok -3D-s Térhatású feliratok,cégérek festése -Óriásplakát tervezés,kivitelezés -Céges és egyéb rendezvények teljeskörű dekorációja -Kiállításrendezés,tervezés stb. Sokéves szakmai tapasztalatunkat kínáljuk cégének,vállalkozásának,a hatékonyabb működés érdekében.

Fény-Szoft Kft

Fény-Szoft Kft

A Fény-Szoft Számítástechnikai Kft. a Nyugat-Magyarországi Régió egyik legrégebben működő számítástechnikai vállalkozása. 1989 februárjától, megalakulásától központja ugyanazon a helyen Sopron, Kurucdomb sor 2 sz. alatt található. Az elmúlt 20 év alatt széleskörű kapcsolatrendszert épített ki, mind a régió régi és új vállalkozásaival, mind pedig a vele kapcsolatba került magánvevőkkel. Az idők folyamán tevékenységi köre három egymástól markánsan megkülönböztethető üzletágra bontható. Ezek közül a legnagyobb forgalmat a kereskedelmi üzletág, majd ezt követően az oktatási üzletág és végül a szoftverfejlesztési üzletág bonyolítja.

Kamilla Virágház

Kamilla Virágház

Mi a virág? Egy illat, egy szín, egy látvány, egy csoda. Küldjön, vagy ajándékozzon virágot szerelemből, szeretetből, alkalomra vagy csak úgy...! Mi segítünk Önnek, hogy olyan csokrot válasszon, mely az alkalomnak, helyszínnek, időnek és divatnak legjobban megfelel, és a megajándékozott személyhez legjobban illik. Remélem megtisztel minket bizalmával és felkeresi üzletünket, hogy Ön vagy Cége rendelkezésre állhassunk!

Kéményépítés

Kéményépítés

A kémény bélelése több technológiával is lehetséges Gázkémény bélelése: -Merev falu alumínium csövek, -Alu-ék hajlékony vastag falu alucsövek, -Merev, vastag falú (0,6 mm) rozsdamentes acélcsövek -Hajlékony rozsdamentes acélcsövek Szilárdtüzelésű kémények Merevfalu rozsdamentes acélcsövek (1mm falvastagság) Munkáim: (Árpádházi Szent Margit iskola)

Könyvelés, Adótanácsadás

Könyvelés, Adótanácsadás

Könyvelés vagy még annál is több? Számos könyvelő cég közül kiemelkedően széleskörű könyvelő szolgáltatásokat biztosítunk egyszerűen, online. Felejtse el a papíralapú könyvelés miatti bosszúságot. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről.

Kőszeg Műkörmös tudakozó

Kőszeg Műkörmös tudakozó

Kőszegi műkörmöst, szépségszalont keres? A műkörmös tudakozó oldalán biztosan megtalálja aki Önnek megfelel. Műkörmös vagy esetleg szépségszalon tulajdonos Kőszeg városában, ingyenes regisztráció és megjelenésen túl több ingyenes szolgáltatással mutathatja be vállalkozását a leendő vendégei számára.

Hirdetés
Universum Sport Bolt

Universum Sport Bolt

Üzletünk Kőszeg egyik legforgalmasabb helyén található, a Rákóczi út 9-es szám alatt! Árutól roskadozó polcainkon szinte minden megtalálható, amit a Sport Ruházat szó magába foglalhat,legyen szó akár cipőről,kabátról,táskáról!Nálunk tetőtől-talpig felöltözhet az egész család! Amennyiben mégis előfordulna,hogy valamit nem talál,abban az esetben a forgalmazott márkákból ehetőség van a katalógusból történő választásra is. Hivatalos viszonteladói vagyonk a Budmil és a Heavy Tools sportruházat gyártó cégnek.

Tuti menü