Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kőszeg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Microweb - Szombathely [5. oldal]
részletek »

Kőszeg képes leírás: Microweb - Szombathely [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Microweb Design

Microweb Design

Cégünk fő tevékenységi köre a mikrohullámú internet szolgáltatás, de mellette az alábbi tevékenységi körökben kulcsrakész kivitelezéssel is állunk rendelkezésére. Struktúrált ethernet és telefon hálózatok irodában, épületben és ipari környezetben Mikrohullámú összeköttetések az 5,4 GHz-es frekvenciatartományban, 30Mbps Full Duplex és 50Mbps Half Duplex sebességel

Mohás Vendégház

Mohás Vendégház

Olcsó szállást keres Kőszegen? Várjuk Önt és kedves családját a Mohás Vendégházban Kőszegen! Látogasson el az ország ékszerdobozának is nevezett sokszínű történelmi múlttal és nem utolsó sorban csodálatos klímával, tiszta hegyi levegővel rendelkező alpokaljai kisvárosába Kőszegre, ahol 11 órakor is szólnak a harangok és az emberek még ma is fontosak egymásnak. A Mohás Vendégház Kőszegen az Írottkő Natúrpark területén Mohás utcában (Meszes-völgyben) a Szabó-hegy lábánál húzódó varázslatos völgyben található. A várostól nem egészen két kilométer távolságra csendes, nyugodt, erdei környezetben egy hatezer négyzetméteres szépen parkosított, a Mohás forrás által táplál kis hegyi patakkal színesített kertben fekszik. Amit szálláshelyünk biztosítani tud az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeinknek: szobás vagy apartmanos szálláslehetőség, túravezetés, túraszervezés, sí és snowboardoktatás, nordic walking edzések, csapat építő tréningek, borkóstolók,üdülési csekk elfogadás. Tehát ne feledje színvonalas olcsó szállás Kőszegen, Mohás Vendégház!

Napvirág Vendégház

Napvirág Vendégház

A Napvirág Vendégház elismert bababarát, családbarát, kerékpárosbarát szálláshely Zsirán, az osztrák-magyar határtérségben. Vendégeink a szomszédos lutzmannsburgi / locsmándi bababarát fürdő és annak páratlan szaunavilága miatt keresnek fel bennünket, vonzó a kerékpáros program a kiépített kerékpárutakon, valamint a közeli várak, kastélyok, történelmi városok /Kőszeg, Sopron, Szombathely/ és Bükfürdő is.

Ocho Macho

Ocho Macho

Hát az úgy volt, hogy 2003-ban a Krinyó gondolt egyet (ez egy több éves gondolkodás volt, mint ahogy azt a bemutatkozásában olvashatjátok), hogy még sincs ez jól, hogy széles e hazában nincs egy rendes 'bulizós zenekar' aki igényesen próbálja ezt előadni. Fogta magát és megkereste a helyi zenészeket és hopp már meg is alakult a zenekar. Az akkori felállás, akkor elkezdett próbálni és keresni, hogy mi legyen a fő csapásvonal. Tagcserék és hosszas vívódás után kialakult, hogy vidám, Dél-Amerikára és a Karibi szigetvilágra jellemző zenét kell játszanunk.

Osztálykirándulás

Osztálykirándulás

A kőszegiek (ezután már igy nevezték magukat Henrik és utódai) folytonosan gyarapították birtokaikat. Ezért személyes ellentétbe kerültek I. Albert osztrák és stájer herceggel is, aki 1289-ben elfoglalta váraikat, közöttük Kőszeget is. Ekkor pusztült el a város Ferences kolostora. A várakat 1291-ben III. András szerezte vissza korábbi tulajdonosaiknak. A család leszármozottai sem voltak különbek Iván nevű ősüknél (akit a korabeliek békétlen természete miatt "lupus repax" ragadozó farkas névvel illettek), így 1327-ben Károly Róbert elvette váraik többségét, és az ország belsejében adott birtokokkal, a nyugati határról eltávolította őket. 1328-ban Kőszegnek királyi városi címet adott, megerősítette a Kőszegiektől kapott kiváltságokat, és azokat önkormányzati, valamint vásártartási joggal egészítette ki. A későbbiekben még engedélyt kaptak az itt élők a helyi és a környékbeli borok külföldi eladására is. Bár az uralkodó ígérete szerint a város örökre királyi kézben maradt volna, 1392-ben Zsigmond mégis Garai Miklós nádornak adományozta örökjogon, a várhoz tartozó uradalommal együtt. Az új birtokos megerősítette a város kiváltságait és jelentős építkezésekbe kezdett (Szt. Jakab-templom). 1445-ben V. László nevében, de saját részére foglalta el III. Frigyes német-romai király. Tőle kapták 1446-ban a polgárok azt a címert, amelyet ma is használ a város.

Öreg Fenyő Vendégház

Öreg Fenyő Vendégház

Autóval egy óra alatt elérhetőek Ausztria 2000 m magas hegyei, a Rax és a Schneeberg, kiváló túrázási vagy akár hegymászási lehetőségekkel. Szívesen látjuk Vendégeinket a Gencsi Pünkösdi Vigasságok, Majális, Szombathelyi Savaria Karnevál alkalmával, vagy akár a dolgos hétköznapokon. Gencsapáti Szombathelyről Kőszeg felé az első település. Gépkocsival, vonattal, vagy akár autóbusszal is könnyen megközelíthető. Vendégházunk a falu központjában található, vasútállomás, bolt, presszó, cukrászda, fodrász, kozmetikus, szolárium pár perc sétával elérhető

Pannon Heraldika

Pannon Heraldika

A Pannon Heraldika 2001. óta betéti társaságként, előtte 1995-től egyéni vállalkozásként működött, működik. A névválasztás nem véletlen, a heraldika, mint a címerek tudománya a kezdetektől áthatja tevékenységünket. Ez a legmarkánsabban a 2000-es Millenniumi évben jelentkezett, amikor a Millenniumi zászlók hivatalos készítőjének beszállítójaként és alvállalkozójaként 1000-nél több település zászlóját készítettük el.

Pont Kézműves Galéria és Vendégház

Pont Kézműves Galéria és Vendégház

A kőszegi Pont Kézműves Galéria és Vendégház ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik Kőszeg történelmi belvárosára, műemléki épületeire, a Hősök tornyára és a Vár bejáratára. Szobáinkat antik bútorokkal, de a mai igényeknek megfelelően rendeztük be.

Ra-Tox

Ra-Tox

A Ra-Tox Kártevőírtó Vállalkozás 1990-ben alakult egyéni vállalkozási formában. A szakmai és elméleti irányítást Benkó Aurél egészségügy gázmester végzi. A vállalkozás döntően Nyugat-Dunántúl területén folytatja a rovar-rágcsálóirtási szolgáltatást, Intézmények, cégek, Önkormányzatok, lakossági megrendelők részére. A kártevőirtás környezetkímélő vegyszerekkel a Haccp követelményeinek megfelelően történik. A rovarok és rágcsálók által okozott gazdasági károk rendkívül jelentősek lehetnek, de nem elhanyagolható a betegségterjesztő szerepük sem, ezért a rovarok és rágcsálók folyamatos irtásáról gondoskodni kell. Vállalkozásunk a legkorszerűbb irtószereket, speciális szerelvényeket, monitoring csapdákat helyez ki. Maximális biztonsággal végzi a rágcsáló mentesítést, rovarirtást. Tevékenységünket állandóan fejlesztjük, ennek eredményeként 1995-től a Henkel-Ecolab Kft-vel kötött együttműködés alapján ipari tisztító és fertőtlenítőszer forgalmazást is végzünk. Célunk hogy teljeskörű technológiát kínáljunk minden ügyfelünk számára, hiszen a tisztítási-fertőtlenítési tényezők legoptimálisabb beállításával lehet a leghatékonyabb munkát végezni. Ez pedig idő és pénzmegtakarítást, tehát partnereink elégedettségét jelenti. Ez a szemlélet vezérelt Webáruházunk kialakításánál is.

Hirdetés
Sípálya

Sípálya

Kőszegen található Magyarország egyetlen használható síugrósánca és itt működik egy maroknyi síugró csapat számos fiatallal Szilágyi János irányítása mellett. Kőszegnek évtizedekkel ezelőtt országosan kiemelkedő síugró egyesülete volt, ami után hosszú szünet következett, a sportág 'elhalt'. A lepusztult síugrósáncot az enyészet évei után 2006 év elején végre felújították és ebben az évben Kőszegen újra magyar síugró bajnokságot rendeztek, 18 év után először! A feltételeken lenne mit javítani, bár a 30 méteres sánc már műanyag borítást kapott, ami hó nélküli edzésekre is lehetőséget ad, illetve épült egy 10 méteres sánc is a legkisebbeknek. Problémát okoz a hóhiány, mivel hóágyúk nem állnak a kőszegiek rendelkezésére, ezért gyakran kiszolgáltatottak az időjárás szeszélyeinek.

Sopron

Sopron

Sopron a múzeumok városa - múzeumváros. Mennyire találó ez a megállapítás! A belső városrész kanyargós utcái, hangulatos terei, házainak boltíves kapui, míves erkélyei, műemlékei, középületei és az elő-elő bukkanó városfalai egyedülálló művészeti egységet alkotnak. Magyarország műemlékekben második leggazdagabb városaként méltán kapta meg 1975-ben a Műemlékvédelmi Európa Díj aranyérmét. A Fő tér különleges hangulatát színeinek és fényeinek játékossága adja, mely egy tavaszi napsugaras reggelen vagy egy aranysárga őszi délutánon a legszebb. Először útikönyv nélkül - csupán a hangulatnak engedve - érdemes bejárni a történelmi városrész utcáit, benyomásokat szerezni egy-egy kapualjba bekukkantva.

Szállás Kőszeg

Szállás Kőszeg

A látogatóközpont legnagyobb kiállítása Bechtold István - és Chernel István - kedvenc él˜lényeivel, a madarakkal foglalkozik. Az impozáns épület galériáján körbesétálva a látványos, izgalmas. Kellemes böngészést kivánunk!

Szálláshelyek

Szálláshelyek

Szallas.Net Kőszeg , Itt mindenféle szállást megtalál a luxustól az olcsóig! Kőszegi szállások szálláshelyek Kőszegen szálláshely szállodák panzió apartman apartmanok szállásfoglalás olcsó hotel hotelek térkép üdülés utazás camping üdülési csekk vendégház

Szálláskatalógus

Szálláskatalógus

Utazni, pihenni szeretne, de nem tudja, hogy hol? Nem találja a megfelelő szálláshelyet? Ajánlataink között biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet! Magyarország és más európai országok különböző típusú és színvonalú szállásai közül választhat, lehet az vár- és kastélyszálló, apartman, hotel, panzió, magánszállás vagy kemping. Válogasson kedvére Kőszegi szállásajánlataink között az olcsóbb szállásoktól a luxusig.

Szállások Kőszeg és környékén

Szállások Kőszeg és környékén

Kőszeg szállások, online foglalható szálláshelyek - Kőszeg. Válogasson kedvére Kőszeg szállásajánlatai között az olcsóbb szállásoktól a luxusig: hotelek, wellness szállodák, apartmanok, panziók, vendégházak, ifjúsági szállások ajánlatai egy helyen. Foglaljon le szállását online akár 24 órával indulása előtt, vagy érdeklődjön az Önnek tetsző Kőszegi szállásnál. Rendszerünkben a szálláshelyek akciós ajánlatait, a közelben található szálláshelyek wellness ajánlatait is megtalálja, sőt az élménybeszámolókat böngészve fontos információkról tájékozódhat Kőszeg és annak környékén található látnivalókról, programlehetőségekről. Kellemes pihenést kívánunk, kényelmes szállásfoglalást kívánunk!

Szálloda Az Arany Strucchoz

Szálloda Az Arany Strucchoz

Az Arany Strucc Hotel és Étterem Kőszeg város központjában lévő Főtéren található. A Strucc Szálloda barokk stílusban épült a XVII. században, nevét egykori tulajdonosáról, Strauss vendégfogadósról kapta. Magyarország egyik legrégibb szállodája, létéről már az 1700-as elöljárósági jegyzőkönyvek is tanúskodnak. E neves épületben találhatja meg éttermünket, ahol a mindenkori idényjellegű, házias és a környékre jellemző ételkülönlegességeket kínáljuk, de megtalálható étlapunkon a nemzetközi konyhák remekei is. Nyitottak vagyunk egyéni kérések teljesítésére is.

Szombathely

Szombathely

Az élet minősége ma Szombathelyen az országos átlagnál jobbnak mondható. Ez összefügg a város polgári hagyományaival, az iskolázottság és a szakképzettség magas fokával, a XX. század utolsó évtizedeiben kialakult gyors iparosodással, a szolgáltatási és idegenforgalmi szféra megélénkülésével. Városunkat jelenleg 80 ezren lakják. A vasi megyeszékhely Győr mellett a térség egyik gazdasági, kereskedelmi és kulturális centruma. A helyben megtermelt bruttó nemzeti termék alapján a magyarországi városok élmezőnyében van.

Tuti menü