Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kőszeg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Hotel - Kőszeg [3. oldal]
részletek »

Kőszeg képes leírás: Hotel - Kőszeg [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
Hotel Írottkő

Hotel Írottkő

Magyarország 100 csodájának egyike az Alpokalján elhelyezked˜ történelmében és mˆemlékeiben gazdag kisváros, K˜szeg. Az idelátogatót megérintheti a középkor varázslatos hangulata, a szinte érintetlen természeti környezet szépsége és egyedülálló klímája. K˜szeg legismertebb és legnagyobb fér˜helyˆ szállodája, a Hotel*** Írottk˜ a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus f˜terén található. A megszépült, felújított Hotel*** Írottk˜ 52 szobájának (max. 110 f˜) mindegyike fürd˜szobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt; gyermek- és pótágyazható.

Hotel Portré

Hotel Portré

Állt Kőszeg főterén egy omladozó ház, földszintjén egy rég bezárt üzlettel. 2000 március 4-től ez a ház a Portré. Modern étterem kerthelyiséggel és terasszal, és hat szoba minimalista, modern stílusban.

Ingatlanok

Ingatlanok

A telek domboldali, parkosított, a lenti részen kocsibeállóval, fent pedig két szintén tégla melléképülettel. Az udvar teraszos kialakítású, a házból több közvetlen kilpési lehetőséggel.A ház hasznos alapterülete 160 m2, ezen kívül van még az alagsor,és a teraszok.

Ingatlanok Kőszegen

Ingatlanok Kőszegen

Az Ó-ház Ingatlanforgalmi és Értékbecslő Bt. 1995 óta foglakozik Kőszegi és Kőszeg környéki ingatlanok értékesítésével és értékbecslésével. Az eladók megbízása alapján a cég kínálatából személyes közreműködéssel segít ügyfeleinek kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant. A kiválasztott ingatlan adásvételi szerződésének elkészítése után azok földhivatali bejegyeztetésével ér véget a cég megbízása. A cég a vásárlással kapcsolatosan hitelügyintézéssel is foglalkozik banki megbízások alapján. Ezek mellett megbízások alapján vállalja magántulajdonú és szervezetek tulajdonában álló ingatlanok értékbecslését.

Irány Magyarország

Irány Magyarország

A közel 12 ezer lakosú, szubalpin klímájú kisváros az Alpok lábánál fekszik. A Kőszegi-hegység lábánál, a Gyöngyös-patak völgyében fekvő település és környéke a VI-VII. század óta lakott terület, a XIV. századtól szabad királyi városi rangot kapott.

Jurisics-vár - Kőszeg

Jurisics-vár - Kőszeg

Az egykori földesúri vár a városfallal és várárokkal körülvett Belváros északnyugati sarkában helyezkedik el. A város többi részétől még külön vizesárok választotta el. Az ilyen jellegű kettős várak Magyarországon ritkábban fordulnak elő, inkább külföldi példáikat ismerjük.

Jurisics-vár - Utikönyvem

Jurisics-vár - Utikönyvem

A Hunyadi-korszak (1483-1490) eredménye a késő gótikus-kora reneszánsz ablaksor volt, illetve az ablakok körüli reneszánsz festés és sgraffito. A vár keleti és déli épületszárnyai a XV. század második és a XVI. század első felében épültek. A Széchy-korszakban (1616-1695) új köntöst kapott a belső udvar. A vár nevét a török idők várvédő kapitányáról, Jurisics Miklósról kapta. A történelme során leghosszabban (236 éven át) birtokló család után Esterházy-várként is emlegetik.

Jurisics-vár - Vendégváró

Jurisics-vár - Vendégváró

A védelmi rendszer része volt a fallal körülvett város, s ezen belül volt szerepe magának a várnak. Ez a belsővár a XIII-XIV. században épült gótikus stílusban, később reneszánsz és barokk stílusban is átalakították.

Kamilla Virágház

Kamilla Virágház

Mi a virág? Egy illat, egy szín, egy látvány, egy csoda. Küldjön, vagy ajándékozzon virágot szerelemből, szeretetből, alkalomra vagy csak úgy...! Mi segítünk Önnek, hogy olyan csokrot válasszon, mely az alkalomnak, helyszínnek, időnek és divatnak legjobban megfelel, és a megajándékozott személyhez legjobban illik. Remélem megtisztel minket bizalmával és felkeresi üzletünket, hogy Ön vagy Cége rendelkezésre állhassunk!

Hirdetés
Kampits Családi Pince

Kampits Családi Pince

A Kampits Pince kis családi borászat a soproni (Kőszeg) történelmi borvidéken, két hektár területtel, két kiváló dűlőben: a Guba-hegyen és a Pogányok bejáratánál. Emberöltők szorgos munkája ez a kicsi birtok, amely nekünk sok munkát, ugyanakkor örömet és büszkeséget is szerez. A Kampits Családi Pincészet 1985-ban kezdte meg működését, akkor még csak 800 négyszögölön, majd folyamatos fejlesztéssel a mai csaknem 2 ha-ra bővítettük az Alpokalja lábánál a Soproni borvidékhez tartozó területünket. E páratlan természeti adottságokkal rendelkező vidéken szőlőműveléssel, borászkodással foglakozni gyönyörű feladat, de komoly felelősség is. Az évszázados hagyományok ápolása már kötelesség.

Kedvezményes kőszegi utak

Kedvezményes kőszegi utak

Pihennél már egyet? Szeretnél relaxálni? A Bónusz Brigád weboldalán megsasolhatod az akciós kőszegi utazás ajánlatokat. A bónusz megszerzésének titka nem más, mint hogy más látogatókat is érdekelje az általad kiválasztott utazás bónuszok Kőszegen. Amint ez megvan, a bónusz az összes érdeklődő számára automatikusan elküldésre kerül. Ezt pedig kuponhoz hasonlóan tudod felhasználni a kiszemelt kőszegi utazás folyamán. Szóval amennyiben épp nyaralni készülsz, okvetlen vess egy pillantást a jelenlegi utazás bónuszokra Kőszegen.

Kéményépítés

Kéményépítés

A kémény bélelése több technológiával is lehetséges Gázkémény bélelése: -Merev falu alumínium csövek, -Alu-ék hajlékony vastag falu alucsövek, -Merev, vastag falú (0,6 mm) rozsdamentes acélcsövek -Hajlékony rozsdamentes acélcsövek Szilárdtüzelésű kémények Merevfalu rozsdamentes acélcsövek (1mm falvastagság) Munkáim: (Árpádházi Szent Margit iskola)

Kiss Vendégházak

Kiss Vendégházak

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a történelmi múltú Kőszegre, a hegyek lábánál lévő, egyenként 4-5 főt befogadó, olcsó, füthető vendégházainkba. Mindkét ház konyhával, fürdőszobával, hűtővel, kábel TV-vel felszerelt, egymástól elkülönítve, külön bejárattal, gondozott környezettel, a belvárostól 10 percre. Hegyi túrákkal, ausztriai kirándulásokkal, városnézéssel, erdei sétákkal tehetik színessé pihenésüket. Egész évben nyitva!

Kóczián Vendégház

Kóczián Vendégház

A kőszegi vár mellett olyan szálláshelyet ajánlok az ide látogatóknak, amelyik nagy családok vagy baráti társaságok számára is kényelmes, otthonos pihenési lehetőséget biztosít. A közelben Kőszeg gyönyörű ódon belvárosa, műemlékei varázsolják el az ide látogatót, de pár perc sétával már elérhetők a hegyi tanösvények, túraútvonalak is. Itt még jó a levegő, kedvesek, barátságosak az emberek, itt jól tuja magát érezni a turista.

Könyvelés, Adótanácsadás

Könyvelés, Adótanácsadás

Könyvelés vagy még annál is több? Számos könyvelő cég közül kiemelkedően széleskörű könyvelő szolgáltatásokat biztosítunk egyszerűen, online. Felejtse el a papíralapú könyvelés miatti bosszúságot. Könyveltessen online egyszerűen. A számlák könyvelése úgy, ahogy eddig még senki: bizonylatait, számláit töltse fel ügyfélkapun keresztül saját gépéről.

Kőszeg - Belföldi Utazás

Kőszeg - Belföldi Utazás

1648-ban a város visszakerült Magyarországhoz. Jelentősége innentől csökkent, anyagi nehézségekbe is került. Mindez fokozódott az első világháború után, mikor a kőszegi járás nagy részét Ausztriához csatolják, a város így elveszíti vonzáskörzetének nagy részét és az ország peremére szorul. Idegenforgalma a rendszerváltás után élénkült meg igazán, napjainkban ismét elfoglalta méltó helyét kedvelt turisztikai célpontként. Kőszegen a szőlőtermesztésnek is nagy múltja van, már egy 1279-es oklevélben említik.

Kőszeg - Vendégváró

Kőszeg - Vendégváró

A város legnevezetesebb műemléke a vár, amely korábban sem csak védelmi, hanem - uradalmi központként - reprezentatív célokat is szolgált, ma számtalan rendezvény helyszíne. A kőszegi vár nevét a török idők várvédő kapitányáról, Jurisics Miklósról kapta. A történelme során leghosszabban (236 éven át) birtokló család után Esterházy-várként is emlegetik. A várban ma a Jurisics Miklós Művelődési Központ működik, valamint itt vannak a Vármúzeum kiállítótermei.

Tuti menü