Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kőszeg linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: CMS - Holdfény [2. oldal]
részletek »

Kőszeg képes leírás: CMS - Holdfény [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 93 db
CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

CMS tárhely: Joomla, Drupal, Magento stb. Nálunk minden CMS rendszer futtatható!

Web hosting szolgáltatásban kimagaslóak vagyunk a piacon. Korlátlan adatforgalmat biztosítunk! Olcsó CMS tárhely csomagjaink mögött professzionális tudás, szoftver és hardver áll. Klimatizált, és szünetmentes áramellátással védett szervertermünkben elhelyezett nagy teljesítményű számítógépeink 1000 Mbit/s-os sávszélességgel kapcsolódnak az internethez!

Csepreg

Csepreg

Csepreg környéke földrajzilag a nyugat-magyarországi peremvidék része. Itt találkozik egymással az Alpok keleti lábánál elkerülő dombvidék és a magyar Kisalföld. A terület a Rába-Rábca vízgyűjtő rendszeréhez tartozik. A környék legnagyobb folyója a Répce. A folyó a Bucklige Welt-nek nevezett ausztriai dombvidéken ered és az újkori szabályozást megelőző korokban Kapuvártól északra a Hanság mocsaraiba ömlött. A modern korban medrét utóbbi helyen egyesítették a Kis-Rábáéval, innen Rábca néven folyik tovább Győrig, ahol a Mosoni-Dunával találkozik. A Répcének lehetett eredetileg a szláv Rábca is a neve. A folyó felső szakaszát a Locsmánd melletti dombokig számíthatjuk. Középső szakaszát - amely Zsirától Dénesfa környékéig tart - értjük Csepreg közvetlen vonzáskörzetén. Nagyjából ez volt az újkori csepregi járás. Ezt a területet ma Répce-síknak hívják. A folyó jobbparti oldalán nyugatról keletre egyre alacsonyabb dombhátak sorakoznak. Ezek Répceszentgyörgytől fogva már csak magaspart jellegűek, majd belesimulnak a Kisalföldbe. A Répce középső szakaszának baloldali fontosabb mellékvizei a Metőc- és a Pós-patak. Jobb oldalról a Boldogasszony-patak és az Ablánc-patak vizét veszi föl.

Csiba Faipari Szolgáltató

Csiba Faipari Szolgáltató

A Csiba Kft.-t Csiba Béla (okleveles erdőmérnök és közgazdász) és neje alapították 1992-ben, kőszegi székhellyel. Kezdetben csak egész kis vállalkozásként működött. De amilyen kicsi volt, olyan gyorsan fejlődött, és amilyen maroknyi csapattal indult, olyan nagy szakmai kihívásokkal nézett szembe - sikerrel. A cég hamarosan építkezésbe fogott, és felépült a mostani székhely. A Csiba Kft. felismerte, hogy helyét a hazai piacvezető faipari szolgáltató cégek között csak folytonos megújulással, innovációval és szakmai profizmussal biztosíthatja. Mára már nem csupán faipari gépek értékesítésével foglalkozunk. Nem, mi megoldást kínálunk! Ügyfeleink a legtöbb esetben nem pusztán eszközt akarnak vásárolni, sokkal inkább egy problémára keresnek megoldást, és mi ebben segítünk nekik. Legyen szó technológiai tanácsadásról vagy finanszírozásról, a Csiba Kft. bármely esetben partner tud lenni, és ezt rengeteg referenciánk is alátámasztja. A jövőt a megbízhatóságban és a minőségben látjuk, és ezt az elmúlt 15 év stabil szakmai hátterére, bejáratott partnerkapcsolatainkra alapozzuk. Elérhetőséget, tisztán látást és korrektséget kínálunk, legyen szó a gépek minőségéről, finanszírozásról, gazdasági elemzésről... egyszóval bármiről.

Csikar Panzió

Csikar Panzió

Kőszeg, Magyarország északnyugati csücskében, az Alpok lábánál fekvő, történelmi múlttal rendelkező város. A Kőszegi-hegység lábánál, a Gyöngyös patak mellett elhelyezkedő város neve először 1248-ban szerepel. Nevét arról az Árpád-kori várról kapta, melynek romjai az Óház-hegyen ma is láthatók. 1996-ban tornyát kilátó céljából újjáépítették. A város alapítása Kőszegi Henriknek tulajdonítható. Ő és fia, Iván építették ki a szabályos utcarendszerű várost és annak északnyugati sarkában a városi várat. Történetének legnevezetesebb eseménye 1532. évi ostroma volt, Ekkor Jurisics Miklós védte I. Szulejmán török szultán serege ellen. Magyarország műemlékekben egyik leggazdagabb helye a kőszegi belváros. Az egyházi épületek közül a legjelentősebb a Szent Jakab templom. Mellette épült a későbbi Szent Imre templom. A város újabbkori plébániatemploma, a Jézus Szíve templom neogótikus

Dekor Reklámstúdió

Dekor Reklámstúdió

Tevékenységünket 1997-ben kezdtük Kőszeg belvárosában -Grafikai munkák,logók tervezése -Reklámtáblák,bel- és kültéri feliratok készítése -Személy-,teher- autó és autóbuszmatricázás -Fényreklámok -3D-s Térhatású feliratok,cégérek festése -Óriásplakát tervezés,kivitelezés -Céges és egyéb rendezvények teljeskörű dekorációja -Kiállításrendezés,tervezés stb. Sokéves szakmai tapasztalatunkat kínáljuk cégének,vállalkozásának,a hatékonyabb működés érdekében.

Dr. Nagy László EGYMI Kőszeg

Dr. Nagy László EGYMI Kőszeg

Iskolánk tanterve a Nemzeti Alaptantervre épülve figyelembe veszi speciális nevelési szükséglet∓mp;irc; tanulóink sajátos fejl∓mp;ilde;dését. Célunk, hogy minden nálunk nevelhet∓mp;ilde; diák a gyógypedagógia módszereinek segítségével jusson el képességeinek megfelel∓mp;ilde; legmagasabb szintre. A kötelez∓mp;ilde; tantárgyak oktatása során az oktatás els∓mp;ilde; szakaszában minden tanulónk elsajátítja az alapvet∓mp;ilde; kultúrtechnikákat és az erkölcsi szabályokat. A fels∓mp;ilde; tagozatban - az idegen nyelv kivételével - ugyanazon m∓mp;irc;veltségi területek oktatása folyik mint a többi, többségi általános iskolában. A habilitációs és a rehabilitációs órákon a sérült vagy kevésbé fejlett képességek fejlesztése a feladat. Kiemelt feladat a pályaorientáció. Autista csoportunk új színfoltot jelent az intézményi pedagógiai palettán.

Élvit

Élvit

Az Élvit Ingatlanról A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára. Miért az élvit? - Már több mint 4000 fényképes ingatlan - 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok - Több mint 3000 ingatlant kereső vevő - Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat

Fecske Fészek

Fecske Fészek

A Fecskefészek Vendégház Kőszeg történelmi városának kőszegfalvi városrészében fekszik, ott ahol az Alpok vonulatára, a Kőszegi-hegységre csodálatos kilátás tárul. Nyugodt, zöldövezeti környezetbe várjuk kedves vendégeinket, a családi házunknál lévő apartmanjainkba. A vendégház igényesen kialakított apartmanjai kényelmesek, praktikusan felszereltek, hálószoba, konyha, fürdő, terasz és az udvarban parkolási lehetőség áll szállóvendégeink rendelkezésére. Ideális: családok, kisebb baráti társaságok számára, akik kirándulni, a környéket felfedezni, vagy éppen pihenni szeretnének.

Fény-Szoft Kft

Fény-Szoft Kft

A Fény-Szoft Számítástechnikai Kft. a Nyugat-Magyarországi Régió egyik legrégebben működő számítástechnikai vállalkozása. 1989 februárjától, megalakulásától központja ugyanazon a helyen Sopron, Kurucdomb sor 2 sz. alatt található. Az elmúlt 20 év alatt széleskörű kapcsolatrendszert épített ki, mind a régió régi és új vállalkozásaival, mind pedig a vele kapcsolatba került magánvevőkkel. Az idők folyamán tevékenységi köre három egymástól markánsan megkülönböztethető üzletágra bontható. Ezek közül a legnagyobb forgalmat a kereskedelmi üzletág, majd ezt követően az oktatási üzletág és végül a szoftverfejlesztési üzletág bonyolítja.

Hirdetés
Fesztivál a határon

Fesztivál a határon

A 20-as, 30-as generáció helyzetérol gondolkodva jutottunk arra a megállapításra, hogy jelenleg nem létezik olyan fórum, ahol a fiatalok közösen vitathatnák meg az őket leginkább érdeklő kérdéseket. Léteznek különféle ifjúsági szervezetek, társaságok, de kevesen kapcsolódnak hozzájuk, és hiányzik közülük az összekötő kapocs.

Gencsapáti

Gencsapáti

Gencsapáti község, a kistérség egyik legdinamikusabban fejlődő települése, Szombathely és Kőszeg között, a megyeszékhely nyugati határán terül el. A község 1943-ban Nagygencs (korábban Németgencs) és Gyöngyösapáti egyesítéséből keletkezett. Mint a környéken mindenütt, Gencsapáti területén is kerültek elő réz- és bronzkori emlékek, sőt őskori csiszolt kőeszközöket és kerámiatöredékeket is találtak. 1941-ben egy népvándorlás-kori csontvázas sírra bukkantak. A római korban a település Savaria (a mai Szombathely) 'elővárosa' lehetett, erre utalnak az előkerült épület- és vízvezeték-maradványok. A római provincia idejéből származik az az oszloptöredék, melyet a későbbi néphagyomány Ördögkőnek nevezett el és legendákkal vett körül.

Globaling

Globaling

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás Ingyen - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Gyöngyösfalu

Gyöngyösfalu

Köszöntöm abból az alkalomból, hogy ellátogatott Gyöngyösfalu, - az Alpokalján kanyargó Gyöngyös-patak mentén elterülő község - honlapjára. Községünk 800 éve jegyezve van történelmi dokumentumokban. Jelenleg 1140-en lakunk e hangulatos kisközségben, lakosaink nagy része fiatal. Turisztikai fejlődésünk záloga a Pösei-szőlőhegy, ami az Alpokalja nyúlványa, s nagyon sokan keresik fel gyönyörű fekvése miatt és nem utolsó sorban a jó minőségű boraiért. Remélem, hogy az itt elérhető információk hozzájárulnak ahhoz, hogy jobban megismerje településünket, kedvet kapjon a személyes látogatáshoz.

Gyöngyvirág panzió

Gyöngyvirág panzió

A Kőszegi-hegység, valamint a hegy lábánál elterülő történelmi kisváros Kőszeg, adottságai révén méltán vált Magyarország egyik leglátogatottabb, legvonzóbb vidékévé! A sajátos szubalpin klíma, a hegység jellemző növény- és állatvilága, a gazdag történelmi és kulturális emlékek mára már a belföldi és külföldi turisták kedvelt utazási célpontját jelentik. Sétálni az ódon hangulatú belváros szűk utcáin, átérezni Jurisich Miklós és a vár védőinek hősiességét, vagy éppen csak üldögélni egy pohár kőszegi kékfrankos mellett, valamelyik borozó hűvösében, maradandó élményt nyújt mindenkinek. Nem hiába írta a következőket egykoron Kőszegről gróf Appanyi Albert.

Hajópadló

Hajópadló

Cégünk 1991 óta tevékenykedik sikeresen a hazai- és exportpiacon. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunk célja hogy a lehető legtöbb helyre eljuttassuk az általunk forgalmazott termékeket. A hazai és külföldi piacra irányuló értékesítésünk a vásárlók egelégedésére történik. Bizonyára felkeresték már Önöket azzal a problémával, hogy házuk belső burkolatának borításához fából készült parkettát vásárolnának jó minőségben, elérhető áron. Üzletfilozófiánkat megtartva termékeink körét folyamatosan bővítettük és bővítjük, más építőanyagokkal. Az alapszempontunkat figyelembe véve, csak a jó minőséget szem elott tartva. Cégünk fő profilja: fából készült parketták, kiegészítőik és építőanyagok értékesítése. Az új telephelyünkön kulturált körülmények között, állandó jelleggel nagy árukészlet várja Önöket.

Hársfa Panzió

Hársfa Panzió

Panziónk 2007.-ben kezdte meg működését, mint magán szálláshely. A kőszegi-hegység lábánál, a centrumtól 1,5 km-re, csendes, nyugodt helyen található szálláshelyünk. Ha Ön szereti a természet közelségét, hallani a madarak énekét, kellemes kirándulásokat tenni, élvezi a családias hangulatot, kedveli a házias ízeket, Nálunk a helye!

Holdfény-Liget

Holdfény-Liget

Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban, Magyarország nyugati részén, a Nyugat-Dunántúli turisztikai régió egy eldugott zugában találhatod a vadregényes, varázslatos Holdfény Ligetet. A megálmodói, négy természetszerető fiatal, akik a hely adottságait szem előtt tartva, a legapróbb részletekre is odafigyelve alkották meg 2006 tavaszán, ezt az egyedülállóan szép létesítmény-együttest, ahol a pici gyermekektől a nagymamákig mindenki megtalálhatja a neki kedvező szabadidős tevékenységet, programot.

Tuti menü