Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingatlan képes leírás - Kőszeg.tlap.hu
részletek »

Ingatlan - Kőszeg.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: koszeg.tlap.hu » Ingatlan
Keresés
Találatok száma - 4 db
Élvit

Élvit

Az Élvit Ingatlanról A legegyszerűbb megoldás ingatlan vásárlók és eladók számára. Miért az élvit? - Már több mint 4000 fényképes ingatlan - 100%-osan ellenőrzött, friss ajánlatok - Több mint 3000 ingatlant kereső vevő - Havi 200.000 látogató keresi fel honlapunkat

Globaling

Globaling

Eladó ingatlanok! Ingatlan hirdetés feladás Ingyen - Ingatlan eladás | Lakó ingatlanok | Mezőgazdasági földek | Fejlesztési területek | Üzleti ingatlanok | Albérlet Válogatott ingatlanok!! Egy településen belül legfeljebb egy Ingatlaniroda és ingatlan tulajdonosok hirdethetnek. Az adatbázisban így nem szerepel ugyanazon ingatlan 2-3 vagy több ingatlaniroda kínálataként.

Ingatlanok

Ingatlanok

A telek domboldali, parkosított, a lenti részen kocsibeállóval, fent pedig két szintén tégla melléképülettel. Az udvar teraszos kialakítású, a házból több közvetlen kilpési lehetőséggel.A ház hasznos alapterülete 160 m2, ezen kívül van még az alagsor,és a teraszok.

Ingatlanok Kőszegen

Ingatlanok Kőszegen

Az Ó-ház Ingatlanforgalmi és Értékbecslő Bt. 1995 óta foglakozik Kőszegi és Kőszeg környéki ingatlanok értékesítésével és értékbecslésével. Az eladók megbízása alapján a cég kínálatából személyes közreműködéssel segít ügyfeleinek kiválasztani a legmegfelelőbb ingatlant. A kiválasztott ingatlan adásvételi szerződésének elkészítése után azok földhivatali bejegyeztetésével ér véget a cég megbízása. A cég a vásárlással kapcsolatosan hitelügyintézéssel is foglalkozik banki megbízások alapján. Ezek mellett megbízások alapján vállalja magántulajdonú és szervezetek tulajdonában álló ingatlanok értékbecslését.

Tuti menü